Reserveer jouw babyborrel hier

Vul jouw gegevens in en geef ons wat meer informatie over de babyborrel. Onderaan kan je eenvoudig jouw keuze voor de dranken en de hapjes doorgeven. Wij werken in ons feestzaaltje met een zelfbedieningssysteem. De gekozen dranken staan gekoeld in de ijskast en deze worden afgerekend volgens verbruik. Hapjes en versnaperingen worden op de tafels klaar gezet of gebracht op verzoek.

Je reservatie is pas bevestigd wanneer je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen.

Extra informatie:

Prijzen: voor kinderen tussen 4 en 12 jaar wordt er 50% van de prijs per persoon gevraagd (uitgezonderd bij de ijsjes en snoeptaart). Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Gelieve je aanvraag steeds 14 dagen voor de gewenste reserveringsdatum terug te sturen. Kleine wijzigingen kunnen tot uiterlijk 4 dagen voor de babyborrel doorgegeven worden.

Het doorgegeven aantal gasten zal steeds aangerekend worden.

Wij werken in ons feestzaaltje met een zelfbedieningssysteem. Hapjes en versnaperingen worden op de tafels klaar gezet. De gekozen dranken staan gekoeld in de ijskast en deze worden afgerekend volgens verbruik. Hapjes en versnaperingen worden op de tafels klaar gezet of gebracht op verzoek.                     

Eigen voeding en/of drank meebrengen is niet toegestaan.