Over ons


Wat een fantastische ervaring wacht er op je bij De Kom! Bij ons geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van een unieke en kindvriendelijke omgeving waar de hele familie zich thuis voelt.

Onze bistro biedt een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten en drankjes, geserveerd in een sfeervol interieur dat uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid.

Voor de kleintjes is er onze gratis binnenspeeltuin die geluidsdicht afgezonderd is van het eetgedeelte en waar ze naar hartenlust kunnen ravotten terwijl jullie ontspannen toekijken. Vanuit onze gezellige tafelhuisjes heb je rechtstreeks zicht op de binnenspeeltuin, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden.

Bij goed weer kan je bij ons ook buiten zorgeloos genieten. Ons terras biedt uitzicht op de keitoffe buitenspeeltuin. Hierkan je met een gerust hart genieten van een hapje of drankje terwijl de kinderen zich vermaken.

 

In de winter is ons winterterras een heerlijke plek om te vertoeven, met grote ramen die je het gevoel geven dat je buiten zit.

Voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, geboorterecepties of zakelijke vergaderingen, bieden wij een sfeervol zaaltje op de eerste verdieping aan. Met een eigen terras en een prachtig uitzicht op de buitenspeeltuin is dit de ideale locatie voor een feestje of bijeenkomst het ganse jaar door. Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt, met persoonlijke aandacht voor elk detail.

Of je nu even wilt uitrusten na een fietstochtje in de buurt of na een shopsessie in de Kinderplaneet, wij staan altijd voor je klaar. Bij De Kom draait alles om het creëren van mooie momenten voor het hele gezin, dus kom langs en ontdek zelf waarom onze bistro een unieke belevenis is voor jong en oud!